Finca del León 

Enter page title here

Luxe landhuis van 300 m² op 16.000 m².

 

* gebouwd in 2008 en gerenoveerd in 2022

* opp. terrein 16.000 m², bestaande uit 2 kavels met 100 en 106 m langs de openbare weg

* landelijk gelegen

* toegangspoort met afstandsbediening

* carport

* airco (koud en warm)

* centrale verwarming op gas

* aansluiting op openbaar waternet, elektriciteit, internet, telefoon, TV

* alarm

* verwarmd zwembad 5 x 10

* zonneboiler

 

INDELING :

grote woonkamer 46 m², open ingerichte keuken 25 m², 4 slaapkamers met ingebouwde kasten (25 - 15 - 14 - 14 m²), dressing, 3 badkamers en-suite, overdekt terras 67 m², 3 open terrassen, bijgebouw met zomerkeuken, douche, lavabo, WC

 

* Met of zonder nieuwe kwalitatieve inboedel

* Geschikt voor kleinschalige B&B

 

425.000 € rechtstreeks van eigenaars

Tel. +32 (0)465 097 404 * E-mail: finca.del.leon@gmail.com

Vernieuwde luxe villa met prachtig uitzicht op de Hondon Vallei (Alicante).

Deze prachtige villa heeft de beste ligging tegen de top van de Hondon Vallei op een omheind perceel van 16.000 m² waarvan 3.000 m² rond de villa met verwarmd zwembad, ruime terrassen, carport, parking en een met fruitbomen afgezoomde brede oprit. De rest van het perceel blijft natuurlijk groen.
Het ruime overdekte terras over de volledige breedte van de Finca geeft bijna het ganse jaar de mogelijkheid om er van elke maaltijd te genieten, met een blik op het zwembad; een aangenaam briesje en een biertje of wijntje bij een mooie zonsondergang is elke dag zorgeloos genieten.
De centrale hall geeft rechtstreeks toegang tot de ruime woon- en eetkamer met open haard en stijlvol meubilair, de volledig ingerichte open keuken. Links van de hall vind je 3 tweepersoonskamers en 2 en-suite badkamers met inloopdouche, lavabo en WC (en bad).

Op de eerste verdieping vind je de master bedroom met en-suite badkamer en 2 terrassen.
Een elektrische poort met afstandsbediening geeft toegang tot het omheinde domein. Via de brede oprit langs een rij fruitbomen kom je bij de carport en de grote parking.
Op het ruime terras rond het verwarmde zwembad van 10 x 5 m kun je volop zonnebaden, genieten van een fris drankje of het zicht op de tuin. Het 50 m² grote pool house herbergt de technische installatie, een zomerkeuken en een douche, lavabo en WC. Via een boog kom je bij de fruitgaard met vijg-, appelsien- en citroenbomen.
De villa is aangesloten op het openbaar drinkwaternet, elektriciteit, telefoon, satelliet TV en Wifi. De airco zorgt voor verfrissing bij warm weer of voor warmte bij frissere avonden. En er is bovendien de centrale verwarming : gezelligheid gegarandeerd.
In 2022 werd het interieur flink verbeterd met nieuwe deuren, nieuwe kranen, regendouches, ingemaakte kasten en nog veel meer waardoor de villa het ganse jaar door een comfortabele en sfeervolle woonst is.
Finca del León is een opvallende en smaakvolle villa op een unieke locatie, geschikt voor een grote familie of … een kleinschalige B&B. Rechtstreeks van de Vlaamse eigenaars. Voor 425.000 € ben je de trotse eigenaar. De volledige (maar dan ook de volledige!) inboedel krijg je erbij voor slechts 23.000 €. Waar wacht je op?